Kırım İlkokulu
Kırım Mah. Küme Evleri HANİ / DİYARBAKIR

VİZYON

KIRIM İLK OKULU OLARAK vizyonumuz Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

KIRIM İLK OKULU OLARAK olarak misyonumuz Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir

Tam gün

Soba

Servis Bilgisi

Hani ilçesinden Kırım İlkokuluna servis bulunmaktadır. Diyarabakır Hani arası ulaşım belediye otobüsleri ve minübüslerle sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Hani ilçe merkezine 8 kilometre uzaklıktadır. Diyarbakır iline 68 km uzaklıktadır.

Köy